Hvordan kan vi sammen løfte Hamar og regionen? Hvordan kan vi sammen skape den regionen vi og framtiden fortjener? Hvordan kan vi skape en felles forståelse og et felles eierskap til hvor vi skal og vil med regionen vår?

Første framtidsfrø blir sådd i et av Hamars mest ærverdige bygg og historiske landemerker. Vi inviterer til kompetansedeling, til faglig påfyll, til foredrag, til debatt, til mingling, til synliggjøring og belysing av mulighetene våre, til å samle engasjementet, kompetansen og hodene, til å pleie nysgjerrigheten og til sammen å finne svar.

På konferansen møter du:

Anette Melbye, administrerende direktør i Innlandet Science Park. Hvilke muligheter vil parken gi oss?

Are Koppang, regiondirektør i Green Mountain. Fem prosent av Hamars befolkning vil på et tidspunkt være ansatt på Heggvin. Hva betyr det egentlig? Og hva betyr egentlig Green Mountain for Hamar?

Robert Didham. Høgskolen i Innlandet er tildelt UNESCO Chair on Education for Sustainable Lifestyles. UNESCO Chair holder, Robert Didham, som jobber ut mot det internasjonale nettverket kommer til oss. Hvilken rolle kan Hamar og regionen ta her? Hvordan kan vi sammen tenke enda større?

Håvard Røste og Ståle Bråtebekken, direktør for teknologi og data i Kilde og administrerende direktør i G64 Vekst kommer for å fortelle om Kildes initiativ som skal bidra til å bygge framtidens region. G64 Vekst og «T10» skal begge - på sitt vis - bygge framtidens næringsliv i regionen og Innlandet. Der sistnevnte satsing er et felles løft drevet av det regionale næringslivet - FOR det regionale næringslivet.

Knut Skeie Solberg er konferansier, innleder og leder Hamar 2050-konferansen 2024.

Hamar 2050 - i samarbeid med Hamar kommune - inviterer til konferanse, kaffe og noe å bite i. ​​​​​

Sted: Basarabygningen
Dato: torsdag 25. april
Tid: 09:00 - 11:30
Dørene åpner kl 08:30

For billetter og påmelding:

MELD DEG PÅ >

Sted
2317 Hamar
Kontaktinformasjon
Nettside: www.miljoukahamarregionen.no
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Torsdag 25. april 09:00 - 11:30Basarene